en meget skidt afslutning på en ellers god aften.

her i går var jeg til fest sammen med nogen venner fra radioen. alt så ud til at gå godt og vi hygget os rigtigt meget. men det ændret sig senere hen af natten. alt det jeg skriver nu har jeg fået fortalt da jeg ikke selv husker ret meget. det startet med at en af de andre kom lidt for tæt på. jeg ved ikke om det var det der gjorde at det hele desværre væltet. men det væltet ihverfald for mig. stemmerne larmet og jeg blev meget bange og ked af det. men desværre blev det ikke med bedre. jeg begyndte at prøve at skade mig selv. hvor de så til at starte med prøve at tale mig fra det. men det virkede desværre ikke. jeg fik desværre meget værre og det udviklet sig til et større angstanfald hvor der måtte seks mennesker til at holde mig fast fordi jeg kæmpet voldsomt imod da jeg ville skade mig selv. og da de så holdte mig fast blev det ikke bedre tværtimod. jeg kæmpe og kæmpet for at komme fri men de holdte mig fast. jeg tror de kæmpet med mig i en halv time eller mere. til sidst skulle de lige til at ringe til 1813 for at få mig tvangsindlagt. men det lykkedes heldigvis for dem at få mig til at falde til ro til sidst. det var en meget voldsom oplevelse både for mig men i den grad også for dem. jeg er virkelig ked af at de skulle opleve det her. det havde jeg aldrig troede. også bare det at jeg er aldrig er blevet holdt fast før. og jeg er virkelig bange for at det skal ske igen. jeg tror aldrig at jeg har været så langt ude før. for hvad kan der mon ske næste gang. kan det blive endnu værre? den tanke skrammer mig rigtig meget. jeg er bange for at jeg kommer til at gøre noget endnu værre. for tænk hvis jeg er alene næste gang. så kan de ikke stoppe mig. stemmerne vil rigtig gerne have mig til at skade mig selv endnu mere. samt tage alt min medicin. og hvis jeg er alene så kan de jo ikke forhindre mig i at gøre det.

lige nu sidder jeg i toget mod aalborg mens jeg skriver dette blogindlæg. og jeg sidder og tænker på alt det der skete i går. og det skrammer mig meget. at tænke på. for som jeg skrev tidligere. hvad kan der mon ske næste gang.

jeg har lavet en aftale med en af mine veninder som var med til festen at vi ringes sammen hver dag så jeg får taget mig medicin samme tid hver dag.

jeg håber virkelig ikke at alt dette skal gentage sig i fremtiden. jeg kan virkelig godt mærke det i kroppen i dag. da jeg er meget træt efter i går

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *