det endte helt galt

her forleden gik det lidt i hårdknude jeg havde det rigtig skidt jeg kan desværre ikke huske ret meget da jeg virkelig var angst og havde rigtig mange stemmer og selvmordstanker. jeg har fået det der skete fortalt af mine veninder som var tilstede over discord som jeg snakket med dem via. det der startet og som det sidste jeg husker. er at jeg lagde mig i sengen mens jeg snakkede med mine veninder. jeg begyndte at få det rigtig skidt da mine stemmer begyndte og være slemme og larme ville gerne have at jeg skulle lave selvskade. det der skete var at jeg blev meget angst og var meget svært at kommen i kontakt med. de fortalte at jeg var helt knækket og var slet ikke mig selv. jeg begyndte at ryste meget og banke hovedet ind i sengen for at lave selvskade. jeg brugte også en neglefil til at skade mig selv med. jeg sagde også til dem at jeg ville gå ned på banegården for at går ud foran et tog. udover det ville jeg have taget alt mit medicin for at gøre en ende på det hele. som mine stemmer gerne ville have. dette fik de så talt mig fra det. og det endte med at de faktisk gav mig et ultimatum. enten blev jeg indlagt. ellers også så skulle jeg tage op til en af mine veninde ellers ville de komme og hente mig for at jeg ikke måtte være alene. hvilket mine stemmer bestemt ikke syntes at jeg skulle være sammen med nogen for så kan de ikke få magten og få mig til at gøre skade. så det endte med at jeg tog til sjælland ned til en af mine veninder så de kunne passe på mig. så det er der jeg sidder netop nu og skriver dette blogindlæg. de holder meget øje med mig og hvad jeg laver. de har fjernet alle knive og skarpe genstande så jeg ikke kunne skade mig selv med dem. hvilket mine stemmer er meget sure over. lige nu overvejer jeg meget at stikke af. fordi mine stemmer virkelig ikke ville have at jeg bliver her. de vil meget gerne have at jeg gør en ende på det hele. stemmerne har nemlig lovet mig at hvis jeg gør det. så skal de nok forsvinde og lade mig være. jeg ved ikke om jeg kan blive ved med at kæmpe. for det lyder virkelig lovede hvis jeg forsvinder for altid. bare tanken om at stemmerne er væk. og jeg bliver fri for selvskade ville virkelig være det bedste der er sket.

jeg har ikke tænkt mig at fortælle dem at jeg vil stikke af. for så slår de bare deres alarm til så jeg ikke kan komme ud. men jeg har allerede en plan for hvordan jeg skal komme uden om deres alarm. jeg har tænkt mig at sige til dem at jeg gerne vil sove med vinduet åben. for så kan de ikke slå alarmen til da vinduet står åbent. heldigvis kan jeg komme ud af det vinduet hvis jeg nu ikke kan komme ud af døren. så bare det er en lettelse for mig at vide.

hvad de heller ikke ved er at jeg har et usb kabel til min telefon. som har et skarpt stik. som jeg har brugt til at skade mig selv med. og det virker rigtig godt. det ved de heldigvis ikke noget om. så på det punkt er stemmerne et par point forud.

jeg beklager at dette indlæg bliver meget roet med det er mine tanker desværre også. men jeg håber at du trods alt fik lidt ud af dette indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *