er jeg psykisk syg eller hvad er jeg?

jeg er kommet der til hvor jeg ikke kan kende mig selv mere.  er jeg psykisk syg? eller hvad. jeg ved ikke hvor jeg legger henner. jeg føler ikke at der er fundet en diagnose på hvad der er galt med mig. jeg har jo ikke skizofreni. så  hvad er jeg så? jeg er ved at opgive det. for jeg ville gerne have endeligt svar på hvad jeg fejler. for et eller andet er der jo galt siden alt det her. men hvad kan jeg gøre. jeg ved bare ikke hvordan jeg skal håndtere det her. jeg ved ingenting.  jeg vil bare så gerne have endeligt svar. det ville i hvert fald kunne give mig lidt ro. men hvor skal jeg få det henne. min nero-undersøgelse syntes jeg ikke kan kan finde det svar som jeg søger. så hvor skal jeg så lede. men jeg mmå vel bare leve i uvished. men det er der jo nogen der må. men det jeg med sikkerhed ved er at jeg får medicin for stemmer og andre psykotiske træk og at jeg får medicin for depression. og det hjælper. men hvor længe skal det stå på og hvad skal der ske i fremtiden. det er der ingen der ved..

2 Replies to “er jeg psykisk syg eller hvad er jeg?”

  1. Søde Ronski. Det er vist på tide du får den hjælp du har brug for…… Hvad du fejler ved jeg ikke men de må se at finde ud af det. Jeg ved bare at jeg føler med dig og er dybt bekymret for dig. Søde Ronski jeg ville ønske jeg kunne helbrede dig og fjerne alle dine problemer, det kan jeg ikke men jeg er altid i telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *