lidt om dagen i dag

i dag har jeg været sammen med en af mine venner fra i går af. vi har været oppe det meste af natten da vi roder med computer. vi har kun sovet ganske få timer. efter vi havet sovet nogen timer to vi til københavn da min pc var gået ned. vi skulle hente et program til at lave den igen. det brugte vi så en hel del timer på. da vi kom tilbage til sorø valgte vi at spise på et pizzaria ved navn marios. vi fik 8 gange chilli og 8 gange hvidløg. og det lugter. mens vi spiste kom der lige med et meget tristhed og jeg fil det virkelig dårligt. jeg veste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv og det var ikke serligt rart. jeg kunne begynde at grade fordi at det kom så pluseligt. da vi hade spist to vi hjem til mig igen. og nu sidder vi og snakker og sidder ved vores computre. jeg overvejer at tage noget PN fordi jeg ikke er kommet helt over det fra pizzariaet. det tror jeg faktisk jeg vil gøre.  jeg glæder mig ikke til i morgen da de har lovet meget blæse vejr. og jeg ved ikke hvor slemt det er. hvis det virkelig er slet så tager jeg først på instututtet på mandag. da jeg virkelig ikke er tryg ved vejret. så det glæder jeg mig ikke til. men sådan er det. jeg håber der er nogen som jeg kan snakke med. undervejs.

2 Replies to “lidt om dagen i dag”

  1. Hej Ronski. Jeg er ked af at læse at du fik det så dårligt igår og at jeg ikke kunne tage telefonen, jeg var ved at putte Silas og så faldt jeg i søvn. Jeg håber du fik taget din pn og du har det lidt bedre på trods af vejret. Kæmpe knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *