er jeg virkelig klar til det

som mange af jeg ved så har jeg fået en kæreste for lang tid siden. hende er jeg stadig glad for og alt køre bare. vi har snakket længe om at vi skulle finde en lejlighed sammen. men er jeg virkelig klar til det? er jeg virkelig klar til at flytte sammen og afgive mit netværk her på sjælland. jeg har gået og tænkt over det rigtigt længe. og jeg ved ikke helt. vi har været ude og se nogen forskellige lejligheder og vi har måske fået en på hånden. men lige nu sidder jeg med den følelse af om jeg overhovedet er klar. jeg ved det virkelig ikke. for jeg vil jo gerne flytte sammen med hende men ved bare ikke om det skal være nu. jeg kommer jo også til at miste et godt opbygget netværk her på sjælland som jeg skal opbygge på ny. jeg kan virkelig ikke finde ud af det. men hvad er det jeg er så bange for? jeg kan bare mærke at der er noget som rumstere unde i mig. er det angsten for ikke at kan have noget alenetid. eller hvad er det? jeg kan mærke når jeg er sammen med nogen at det ikke skal være for længe ad gangen fordi jeg også har brug for at trække mig tilbage og være alene nogen gange. og det er jeg bange for at jeg ikke kan hvis jeg flytter sammen med kæresten. jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. hvordan skal jeg takle det her. uden at gøre nogen kede af det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *