hun er bare så dejligt.

nu har jeg været sammen med kæresten i nogle måneder. og hun er bare så dejligt. hun er der for mig og har set nogen sider af mig som kun de færreste har set. og hun er der stadig. jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. jeg elsker hende af hele mit hjerte og kan slet ikke leve uden hende. det er utroligt at hun stadig er min efter de sider som hun har set af mig. det viser bare at hun elsker mig. og det er jeg virkelig glad for. jeg har aldrig følt mig så glad og mod på at leve livet efter at jeg har fået hende ind i mit liv. du er bare den bedste der er sket for mig skat. elsker dig bare så højt. jeg vil gøre alt for dig og vil altid være der for dig. lige nu sidder jeg i toget på vej over til dig.kl er 4:36 og der er lang vej endnu. glæder mig til at ligge sammen med dig igen. og bare mærke dig. det har jeg virkelig savnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *