hvad skal jeg skrive om?

klokken er ca 12:40 det er her om lidt at jeg bliver hentet da jeg skal i gruppe. derefter skal jeg snakke med min distriktsygeplejske ude på Brandevej. lige nu ved jeg bare ikke hvordan jeg lige har det. jeg syntes at det hele er noget rod. og at der er kaos inde i mit hoved. stemmer larmer ikke så meget som de kunne. men alligevel så føler jeg mig ikke helt på toppen. min angst fylder rigtig meget for tiden. mine skygger og dæmoner er her også. uden jeg rigtig ved hvorfor. de svæver rundt her i min stue. og ude i gangen. jeg syntes at de er meget svære at skulle forholde sig til. de fylder meget her i min lejlighed. men hvorfor er de her? hvad vil de mig siden at de er her. det forstår jeg ikke helt. hvordan kommer jeg af med dem. og lever et normalt liv ligesom alle andre. hvad skal jeg gøre for at slippe af med dem. er de mon virkelige? jeg kan ikke rigtigt finde ud af det. jeg tør ikke spørge andre. for hvad min de vil tænke om mig?

udover alt det som sker inde i mit hoved så kan jeg fortælle at jeg får hjemmehjælp senere i dag. det glæder jeg mig lidt til. for mit køkken roder helt vildt meget. og det kan jeg slet ikke overskue på nogen som helst måde. ellers har jeg ikke det store at fortælle om. hvis jeg kommer i tanke om noget skal jeg nok skrive et nyt blogindlæg. men nu vil jeg gøre mig klar til at skulle afsted.

jeg beklager det lidt rodet blogindlæg. men det afspejler det rod som er i mit hoved lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *