lidt af hvert

lige nu er der kaos inde i mit hoved jeg ved slet ikke hvad og hvor jeg skal gøre af mig selv. tankerne flyver rundt. det er nemlig i dag at jeg skal have rengøring og senere får jeg besøg af min distriktsygeplejske. vi skal nemlig snakke om hvordan det går med min OCD. og om der er fremskidt. allerede nu kan jeg sige at det er der desværre ikke denne gang. jeg har ikke kunne afstå fra tvangstankerne. de har ligesom styret det hele denne gang. det går mig selvfølgelig på. men jeg håber at det nok skal gå. det plejer det ligesom at gøre. jeg er bare bange for at hun måske bliver skuffet over mig at jeg ikke kunne gennemføre det som aftalt. det ville jeg blive meget ked af hvis hun bliver skuffet over mig. men hvad kan jeg ligesom gøre. der er ikke ret meget som jeg kan gøre ved det på nuværende tidspunkt.

når lad os slutte dette blogindlæg af med noget positivt. jeg har i dag fået en mail om at jeg har fået det legat som jeg søgte. jeg skal nemlig på kursus på fuglesangcentret i brug af voiceover til mac. dette kursus glæder jeg mig meget til. men samtidig er jeg også lidt nervøs. jeg har kun været på fuglesangscentret en gang. og det er for mange år siden. jeg er også skide nervøs for om mine stemmer. skygger og dæmoner nu skulle lave noget ballade mens jeg er på kursus dernede. men det må tiden jo vise. jeg håber på det bedste ihvertfald. jeg skal heldigvis ikke alene afsted. jeg skal nemlig have min nabo med. dette er en meget stor støtte for mig. for hvis ikke hun var med. så kunne jeg slet ikke komme afsted. så det er bare guld værd at hun vælger at tage med. det betyder rigtig meget for mig. nu vil jeg til at slutte dette blogindlæg af. det er nemlig herom lidt at min rengøring kommer. så der må jeg hellere være klar til at tage i mod hende. jeg ønsker jer en dejlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *