hvor er jeg nervøs

her i september skal jeg på ferie til tyrkiet. jeg er rigtig nervøs for flyveturen. fordi man høre om alle de fly der enten styrter ned pga teknisk fejl eller bliver skudt ned. jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre. for det kunne sagtens ske for det fly som vi skal flyve med. allerede nu er jeg virkelig bange for at der skal ske noget. for der er ingen der kan forsikre at der ikke kan ske noget. jeg er lige på grænsen for at blive hjemme. men nu er rejsen bestilt og der er ikke nogen vej tilbage. men hvad skal jeg gøre. lige nu kan jeg ikke tænke på andet. jeg ved godt at der er lang tid til. men det fylder bare meget hos mig lige nu. ville bare ønske at jeg kunne tænke på andet men det er virkelig svært for mig. jeg ved ikke end gang hvem jeg kan snakke med omkring det. for hvem ville kunne forstå mig uden bare at sige pjat med dig det sker jo ikke. for det ved jeg at der er mange som godt kunne finde på. alle de dumme tanker køre bare rundt uden at jeg kan følge med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *