er de mon vendt tilbage.

hey. det er lidt længe siden at jeg sidst har skrevet noget men har ikke lige følt at jeg har haft overskud til at skrive.  her i nat oplevet jeg noget meget mærkeligt. da jeg vågnet tidligt hørte jeg noget visken som jeg ikke rigtig ved hvor det kom fra. jeg er virkelig bange for at stemmerne er begyndt at jagte mig igen. jeg håber det virkelig ikke. for det vi i værste fald betyde at jeg ikke kan flytte fra det bosted som jeg bor på nu. jeg håber virkelig bare at det var nogen som stod uden foran vinduet og snakket lavt. men det tror jeg nok ikke at det er for hvem skulle stå og snakke klokken lidt over fire om morgenen.

jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre af mig selv lige nu. skal enlig ud at spise snart men føler ikke rigtigt at jeg kan overskue det. men jeg har bare rigtigt svært at sige fra. og det plager mig rigtigt voldsomt. for hvis jeg ikke får sagt fra så får jeg det bare endnu værre. og det hjælper ikke. jeg er bare bange for at folk bliver sure over at jeg aflyser. og det kan jeg slet ikke rumme og det er nok derfor at jeg ikke får sagt fra. jeg skal også til lydland i morgen og der har jeg også samme problem. det er virkelig noget pis syntes jeg. og jeg ved også at hvis jeg bare tager af sted uden at få sagt fra ja så får jeg det bare rigtig skidt. og det ville ikke være så godt når jeg er så langt væk hjemme fra. så som i nok kan læse så går det meget op og ned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *