hvor er trygheden?

lige nu kan jeg ikke finde trygheden. jeg har så mange tanker og stemmer som gør mig bange. og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme af med dem. de er der alle steder. de siger jeg skal lave selvskade og at jeg skal gøre det hårdt. lysten er bare så stor lige nu. der meget mørkt og koldt inden i mig lige nu. alt lys og glæde er væk. lysten til at føgere noget skabt hen over min hud er så stor og jeg ved det vil lette det hele. jeg ved ikke hvor længe jeg kan holde til det her mere. en dag så ved jeg ikke hvad jeg kan finde på hvis jeg ikke snart får det bedre. lige nu har jeg det som om ingen forstår mig og kan hjælpe mig. og den følelse kan jeg bare ikke håndtere jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare mig fordi at når jeg så prøver så siger folk bare at jeg skal prøve at aflede mine tanker. og de forstår slet ikke hvor svært det er. men ja. nu skal jeg bare hjem og have min medicin og se om det hjælper. det håber jeg virkelig.

2 Replies to “hvor er trygheden?”

  1. Søde Ronski. Det er super at du har håb til din medicin, det er skide besværligt at skulle tage det lort hver dag, men på den anden side er det det der skal til for at kunne fungere. I øjeblikket har jeg det osse af H til og på den ene side har jeg slet ikke lyst til at tage mine piller fordi jeg ikke syntes de virker lige nu og på¨den anden side har jeg lyst til at tage dem alle sammen for at få ro, hvis jeg siger det til nogen får jeg bare af vide at jeg er åndsvag og det hjælper virklig ikke på tingene. Jeg kender godt følesen af at ingen fatter en lyd, men jeg ved du gør og du ved jeg gør. knus og mere knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *