hvordan kunne jeg glemme det

alt lige nu er bare nederen lige nu. jeg skulle have min medicin her til aften. men da jeg skulle til at finde den kunne jeg ikke finde den. jeg kiggede overalt men væk var den. så kom jeg i tanke om at jeg hade pakket en ny taske inden jeg to ud til en af mine venner hvor jeg sidder lige nu. så min medicin ligger i den anden taske. og det gør det jo ikke bedre når jeg ikke har det særlig godt. jeg kan ikke sove. bl.a fordi jeg ikke har fået min medicin. og fordi jeg har alt for mange tanker til at kunne finde ro. så jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre lige nu. der er vel ikke så meget at gøre ind at vente til at jeg kommer tilbage til instituttet og så skønde mig at få taget det. men heldigvis er der katte jeg kan nusse med. så det kan måske give mig ro. men intet er sikkert men jeg håber jeg kan få det bedre igen. og ikke at det ender med selvskade for det skal det jo ikke. men nu vil jeg prøve at nusse med nogen katte og se om det kan hjælpe for der er ikke så meget andet at gøre

2 Replies to “hvordan kunne jeg glemme det”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *