i dag er det faktisk en nogenlunde dag

dagen i dag har jeg faktisk det nogenlunde. stemmerne er ikke så aktive i dag som det kunne have været. så det er rigtig godt. min behandler ringet til mig i dag hun ville spørge mig om hvilken medicin jeg kunne tænke mig at blive trappet ned. lige nu får jeg tre typer antipsykotisk medicin hvilket er pænt meget. hun spurgte om det skulle være abillyfy eller serupuel. dette sagde jeg at jeg lige ville have betænkningstid til at tænke over da jeg syntes det er et svært valg grunden til det er at de gerne vil øge mig i Olanzapin som er det nye medicin som jeg får. jeg ved sku ikke helt hvilket medicin som jeg gerne vil trappes ned af. jeg syntes det er et svært valg. min behandler kommer her på onsdag der skal vi snakke om hvordan det går. så det er jeg meget spændt på hvad der kommer ud af det. nu må vi se. jeg skal prøve at være så positiv som muligt det er nemlig meget vigtigt at være positiv. så det vil jeg forsøge at være. ellers sker der ikke det store for tiden. jeg sidder bare herhjemme for tiden. jeg glæder mig meget til på torsdag. det er nemlig der at jeg får besøg af en god ven. han skal være hos mig i en forlænget weekend. det skal nok blive rigtig hyggeligt. vi skal blandt andet være sammen min mor og så skal vi ud og bowle. det glæder jeg mig meget til.

ellers vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *