jeg føler mig ikke hjemme

her i sidste weekend flyttet jeg i min nye lejlighed. og nu har jeg bæret i den i nogen dage. men jeg føler mig ikke rigtig hjemme. jeg føler mig ensom. og ved ikke rigtigt hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg savner trygheden af at være sammen med en. og ikke være så meget alene. det trickker godt nok min angst må jeg nok indrømme. jeg havde det også så skidt her den anden dag. at jeg kom til at lave selvskade. hvilket ikke var så godt. men jeg kunne ikke rigtigt håndtere alle de følelser som jeg gik med. hvilket så endte lidt galt. så det var ikke så godt.

lige nu mens jeg sidder og skriver dette indlæg. sidder jeg netop i toget på vej mod sjælland. da jeg slet ikke kunne holde ud af at være derhjemme helt alene. og havde i den grad brug for at komme lidt væk. så nu må vi håbe at det hjælper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *