selvskader for vildt

som mange af jer nok ved så går det ikke så godt for tiden. og det betyder desværre at jeg er endt i lidt af en ond cirkel. hvilket på ingen måde er godt. jeg er desværre faldt i selvskaden. og det er desværre ikke bere sket en gang. her indenfor de seneste 14 dage. er jeg desværre kommet til at skade mig selv 7 gange. hvilket jeg har det meget dårligt med. nu hvor jeg plejer at kunne holde den i flere måneder. og når jeg får dårligt samvittighed så ender det med at jeg skader mig selv for at komme af med de dårlige følelser og får ro på. men så køre hele kaosellen bare forfra.

her i dag var min distriktssygeplejerske forbi hvor jeg fortalte om min selvskade. jeg har fået lov at starte på PN medicin igen. og det ville hun så gerne høre hvordan det var gået med det. desværre har jeg endnu ikke fået det købt endnu. da der ikke rigtigt har været penge til det. og det fortalte jeg hende så. hvilket hun syntes ikke var så godt. men heldigvis får vi snart penge igen. så jeg kan få det købt. det bliver virkelig spændende hvordan det er at komme på PN medicin igen. som jeg også fortalte hende så var jeg bange for at blive afhængig af det. hvilket hun sagde at hvis det var det der gjorde at jeg fik det bedre. og at jeg kun tog det som jeg måtte. så var det intet problem.

så det skal nok blive godt. og jeg håber da at jeg snart kan få det bedre. for det her. det holder jeg ikke til i længden .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *