jeg kan slet ikke finde ro

klokken er hvart over ni og jeg sidder her ved min computer og ved ikke rigtig hvad jeg lige skal fortage mig. tankerne køre rundt som en gal. stemmerne larmer og skyggerne og dæmonerne er alle vegne og meget skræmmende. jeg ved ikke lige hvordan jeg skal komme igennem denne aften. lige nu har jeg bare lyst til at skade mig selv. bare for et kunne få lidt mere ro på. jeg ved ikke hvor længe jeg kan holde det her ud. jeg føler ikke at jeg kan være nogen steder uroen og rastløsheden er virkelig stor og meget svært at rumme. jeg håber meget snart at jeg kan finde ro til at kunne sove. og forhåbentlig få en bedre dag i morgen. det er nemlig i morgen at jeg skal være sammen med min søster og min mor. samt en ven. vi skal nemlig ned i byen og hygge os. så det glæder jeg mig meget til. også bare det at komme ud af min lejlighed. så det skal nok blive hyggeligt. her på torsdag skal jeg snakke med min bostøtte over telefonen. jeg skal nemlig have ansøgt om en kædevest. så jeg bedre kan finde ro når jeg fx sidder ved computeren. eller når jeg sidder og ser tv. det vil ihvertfald give mig noget mere ro. jeg er meget spændt på om jeg kan få sådan en bevilget. det håber jeg meget på at jeg kan.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg. da jeg snart vil gå i seng.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *