jeg skal flytte.

så må jeg sku se at få brugt denne blog inden den støver helt til. til oktober skal jeg flytte sammen med kæresten i aalborg. jeg glæder mig virkelig for jeg vil gerne komme væk fra slagelse. her sker der ikke en skid. jeg kan ikke finde nogen praktikplads. det bliver virkelig spændende. jeg har aldrig boet sammen med nogen før. jeg er spændt på om jeg kan føle mig hjemme. samt stadig have muligheden for at være mig selv. jeg er spændt på hvordan aalborg kommune tager i mod mig. jeg har jo mit ressourceforløb som jeg håber at de vil lade mig beholde. jeg skal også have ny mentor. det er jeg godt nok nervøs for. jeg er ikke særlig god til at åbne mig for nye folk som jeg ikke kender. der er rigtig mange til som der skal falde på plads hvad angår sådan en flytning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *