jeg skal på ny medicin

her i dag har jeg været ude på Brandevej og snakke med min behandler og min psykiater. vi snakkede om hvordan det går for tiden. jeg sagde det som det var at det ikke gik så godt og jeg var meget stemmeplaget. og at have de dumme selvmordtansker. vi snakkede lidt frem og tilbage og min psykiater forslog at jeg skulle udtræppes at Quetiapin som jeg får nu. og begynde på det som hedder Olanzapin. jeg er meget angst for det. for jeg ved jo ikke hvordan det kommer til at virke. og om det er noget som jeg kan tåle. men nu må vi se om hvordan det kommer til at gå. det er jeg meget spændt på. jeg skal ligeså stille i gang her på næste torsdag. jeg skal nok skrive et blogindlæg om hvordan medicinen den kommer til at virke på mig.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *