på torsdag skal jeg til Lalandia med DBSU

her på torsdag skal min mor og jeg en tur til Lalandia med DBSU. dette er noget som jeg ser meget frem til. jeg er sikker på at det nok skal blive en god tur. angsten er der jo nok fordi at der kommer mange mennesker. men jeg vil ikke lade hverken angsten eller stemmerne ødelægge den god tur. lad os beholde den positive hat på. jeg glæder mig til at skulle møde nye mennesker og se nogen af dem som jeg kender. det skal nok blive godt. jeg er faktisk lidt usikker på hvad vi skal lave. selvfølgelig udover at skulle i badeland og til bowling. ellers så tager vi det som det kommer. der skal nok være en masse aktiviter som jeg kan deltage i. men lad os se tiden an. hvad der kommer til at ske. jeg skal nok skrive nogen indlæg efterhånden som dagene skrider frem.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *