Jeg vil gerne hjem.

Jeg har det rigtig skidt lige nu. Jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. Jeg føler bestemt ikke at det er nogen ferie. Jeg føler mig utryg og og er meget angst. Jeg vil helst bare gerne hjem under min egen kugledyne og bare være for mig selv. Det er nok mere ferie for mig end det her hvor vi hele tiden skal et eller andet. Godt nok slappet vi af i dag. Men jeg synes stadig det er hårdt at skulle være på hele tiden. Jeg tror faktisk ikke at min mor og mormor ville forstå mig hvis jeg prøvede at forklare dem hvordan jeg har det. For jeg ved at min mor ikke kunne forstå mig. I morgen skal vi på en sejltur i 6 timer. Og det kan jeg på ingen måde overskue at skulle med på. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal kæmpe mig igennem dagen. Jeg har ikke min PN med. Så det kan jeg ikke en gang bruge som en hjælp. Jeg ville sådan ønske at det var den 13 i morgen. Og at jeg kunne komme hjem. Men det er det desværre ikke. Der er en hel uge til. :'( jeg ville ønske at jeg hade nogen metoder til at komme nemt igennem ugen for lige nu følels det som en umulig opgave. Jeg kan ikke engang skrive sammen med dem som kan hjælpe mig igennem det. For det er alt for dyrt at sende sms’er. Og det er ikke altid at jeg har et trådløst netværk til rådighed. Så jeg føler mig ret alene i verden. Jeg skulle næsten holde ferie når jeg kommer hjem. For det her bestemt ikke nogen ferie for mig tværtimod. Det minder om det pres jeg blev udsat for den gang jeg gik på instituttet. Det var rigtig hårdt syntes jeg. Hvis jeg kunne så hade jeg forladt denne verden for det pres der er på mig nu er uudholdeligt. Jeg vil gøre alt for at komme hjem og slappe for presset. Hjælp mig en eller anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *