Jordskælv. Sygdom. Og ellers bare hygge

Så kom dagen hvor vi skulle på ferie. Vi skulle til alanya som ligger i Tyrkiet. Tirsdag morgen tog mig og min mor hjemme fra lidt i otte. Vi skulle til Næstved for at hente min mormor. Da vi kom til min mormor spiste vi morgenmad og sad og snakkede. Kl 09:45 tog vi bussen til Næstved station hvor vi tog toget til lufthavnen. Da vi kom til lufthavnen checket vi ind. Og så var det ellers bare med at vente da vi skulle komme i god tid inden vi skulle flyve. Jeg var lidt nervøs for at flyve men det gik da. Det var noget af en tur vi skulle på. Da vi kom til Istanbul lufthavn skulle vi skifte fly til alanya lufthavn. Vi har nok siddet Ca fire enhalv time i fly. Puha siger jeg bare. Jeg var godt nok træt til sidst. Da vi kom til lufthavnen ventede en bus som skulle køre os ud på hotellet. De var godt nok længe om at køre os der ud. De kørte bare rundt og rundt. Det var virkelig hårdt da vi hade været undervejs hele dagen. Da vi endelig kom der ud var vi virkelig trætte. Men selvfølgelig skulle vi da lige have en lille en i baren. Jeg tror klokken var lidt over to om natten før vi kom i seng. Jeg sov med det samme. Næste dag var vi i tyrkisk bad. Det var virkelig noget af en oplevelse. Jeg var faktisk rigtig utryg da jeg ikke er så meget for at folk røre ved mig. Men det gik faktisk rigtig godt. Jeg kom i gennem det. Om aftenen begyndte jeg at få det dårligt rent faktisk. Jeg fik rigtig ondt i maven. Og jeg kunne ikke holde på noget som helst. Jeg troede faktisk at det var på grund af det psykiske for jeg har på ingen måde haft det særlig godt på turen indtil videre. Men det var nok på grund af noget jeg har spist. Men vi ved ikke hvad det kunne være. Jeg begyndte også at få voldsomt ondt i hovedet. Så det endte med at jeg lå syg indtil i morges. Onsdag aften våvet jeg mig ud hvor vi gik en lang tur. Men da jeg stadig ikke var helt på toppen var vi nød til at tage lidt tidligere hjem end planlagt. Vi var blandt andet ude og spise og se lidt live show. Det var rigtig hårdt. Da jeg hverken hade det godt psykisk eller fysisk. Igen da jeg kom tilbage til hotellet sov jeg med det samme. Om torsdagen slappet vi bare af. Jeg kan faktisk ikke huske om vi lavet noget særligt. Om fredagen har vi ligget en masse ved poolen. Det var rigtig dejligt. I eftermiddags tog vi ned til fredags basaren. Der var virkelig mange forskellige ting at kigge på. Bagefter spiste vi på en McDonald’s. Og lige nu mens jeg skriver denne blog er vi på en restaurant hvor vi sidder og snakker med et familiemedlem som bor hernede. Men puha hvor er jeg træt. Jeg har det faktisk ikke særlig godt rent psykisk. Jeg føler mig fyldt op. Og ser faktisk frem til at komme hjem til Danmark igen. Vi skal være her til den 13 og det synes måske er lidt for længe. For jeg kan ikke rigtig rumme alle de ting der sker hele tiden. Jeg føler ikke rigtig det er ferie for mig rent psykisk. Men jeg håber at dagene går hurtigt. Her i går skete der en syret ting. Vi vad på hotellet og slappet lidt af. Pludselig begyndte det hele at ryste. Husene begyndte at vippe frem og tilbage. Det hele rystede. Vi læste på nettet at det vi hade været udsat for var et jordskælv. Det var virkelig en syret oplevelse. Men godt at der ikke skete os noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *