kædevest og en masse andet

det er noget tid siden at jeg har skrevet her på min blog. lige for tiden går det ikke super godt. stemmerne larmer. skyggerne og dæmonerne er alle vegne. jeg har virkelig meget lyst til bare at skade mig selv. bare for at kunne få lidt ro på. men jeg ved hvor ked af det og vred på mig selv jeg bliver hvis jeg gør det. nu er det gået lige så fint med at holde selvskaden på afstand. udover det så har jeg fået mig en kædevest. desværre er det alt for lille. min bostøtte skrev sammen med hende rådgiveren. hun googlet hvad der ellers var da de kun havde den i den størrelse. vi fandt dog en anden vest. men jeg ville helst have en kædevest. så nu skal der en terapeut ud for at se om den jeg har allerede fået om der kan gøres noget ved den. eller om der skal en ny til. de spurgte mig om jeg kendte andre firmaer da de selv ikke kendte til nogen udover dem som jeg allerede havde fået fra. jeg ringede så til min veninde. og hun forslog Horsens hjælpemiddelcentral. så nu må vi se hvad der kommer til at ske. det er jeg meget spændt på. jeg glæder mig ihvertfald til at få en kædevest. jeg er sikker på at den nok skal hjælpe mig rigtig meget.

nu vil jeg til at slutte dette blogindlæg af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *