indlagt på sygehuset

i tænker nok at der har været lidt stille fra min side af her på det seneste. og det har der været en rigtig god grund til. det startet i søndags hvor jeg rigtig meget ondt. jeg tog så til bagtlægen. hvor det blev konstateret at jeg havde fået forstoppelse. dette fik jeg så noget i mod og blev sendt hjem igen. der gik derefter nogen dage hvor der kom styr på det. desværre gik der så nogen dage efter hvor jeg fik ondt i højre side. vi troede til at starte med at det måske også var noget forstoppelse. jeg fik derfor noget stærkere men dette virkede desværre ikke. jeg kom derfor til vagtlægen onsdag aften. til at starte med fik jeg målt mit infiktionstal. dette viste sig at være på hele 219 hvilket var alt for højt. jeg blev derfor indlagt. dagen efter blev jeg untralydskannet og det viste sig at det var min galleblære som var helt rådden og skulle ud. så om torsdagen blev jeg opereret hvilket var noget af en omgang må man sige. jeg var indlagt til lørdag. lige nu er jeg kommet hjem til min mor. hvor jeg skal være til på lørdag. lige nu går det nogenlunde. men jeg kan godt mærke at jeg har været under kniven. men det skal nok gå er jeg meget sikker på.

i dag har jeg været sammen med nogen veninder. og det var rigtig hyggeligt. så det er bare dejligt. ellers skal jeg bare slappe af resten af dagen. i morgen ved jeg ikke hvad jeg lige skal give mig til. men det finder jeg jo nok ud af.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *