kan jeg mon klare det?

her på onsdag skal jeg til Horsens og passe en af mine veninder og hendes mands hund og kat hel til på lørdag. lige for tiden køre min angst bare derudaf og jeg ved ikke om jeg kan klare det. jeg har allermest lyst til at springe fra og blive hjemme. men dette kan jeg ikke få mig selv til. da de så nok ikke lige kan finde andre der der kan passe deres kæledyr. jeg må desværre bare undertrygge min angst. og tage afsted. måske er det er det ikke så slemt. måske kan det faktisk blive hyggeligt. det kan jo sagtens være at det godt kan det. og jeg vil jo ikke svigte dem. jeg vil gerne vise at de kan stole på mig. det går mig bare på at min angst. stemmer. skygger og dæmoner skal styre det hele. hvorfor kan jeg ikke bare leve et normal liv. ligesom alle andre. det kunne være rigtig dejligt hvis jeg dog kunne det.

lige nu er klokken ikke mere end ti minutter i syv om morgenen. jeg er tidligt oppe da jeg ikke kunne sove mere. i dag er der kaneval i aalbrog og jeg overvejer om jeg skulle tage ind i byen og se noget af det. ellers skal jeg bare være sammen med en ven. vi skal lave noget radio sammen. så det glæder jeg mig til. ellers har jeg ikke de store planer for i dag. jeg skal bare slappe af.

jeg vil til at afslutte dette korte blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *