ude og passe kæledyr

som jeg skrev i sidste blogindlæg. så er jeg i Horsens og passe kæledyr. dette var jeg meget angst for om jeg kunne rumme og om det ville gå godt. indtil videre er det gået okay. det har jo selvfølgelig været lidt hårdt at man hele tiden skulle være på. da hunden er meget aktiv. og ikke er god til at sidde stille. men det skal nok gå er jeg sikker på. her lidt senere får jeg en af mit vennepar veninder på besøg. så jeg ikke er alene hele tiden. dette er meget rart. for jeg kan godt have det lidt svært ved at være helt alene hele tiden. så dette er dejligt at jeg kan få besøg. jeg er faktisk lidt usikker på om hun tager sin hund med. vi var nemlig nede hus hende i går. sådan at jeg lige kunne møde hende. og hun kan møde mig. så det glæder jeg mig til at hun skal komme. jeg skal nemlig passe dem til i morgen lørdag. jeg glæder mig til at de kommer hjem igen. jeg nyder deres selvskab rigtig meget. jeg håber at de er meget tilfreds med at jeg passer deres dyr. desværre kan jeg bare ikke overskue at lege med hunden hele tiden. han er nemlig rigtig meget aktiv. og at han er ikke til at køre træt sådan lige. det er også derfor at jeg håber at deres veninde tager sin hund med. så han kan blive stimuleret mere end det jeg kan give ham.

lige nu tager jeg en pause jeg har nemlig lige luftet ham. og jeg kan godt mærke at jeg lige har brug for et break. jeg kan høre at han står udenforan min værelsesdør og piver. men jeg kan ikke lige overskue at skulle takle ham. så jeg tager mig lige en pause.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *