Konklusion af udtagelse

Her i dag var jeg oppe hos min sagsbehandler og høre konklusionen på udtagelsen fra den eksterne psykiater. Jeg kan ikke huske det hele. Men jeg prøver. Der stod blandt andet at han menste at mine paykotiskw træit var stationære og at der ikke var så mange muligheder for at behandle det medicinsk da der organiak og at det er noget som jeg er født med. jeg fadt også ud af at jeg tilsynladende har en organisk personlighedsforstyrrelse. det hade jeg ikke lige regnet med. jeg håber at de kan bruge den udtagelse til noget. for jeg ved ellers ikke hvad jeg skal gøre hvis ikke de kommer videre. men nu er der et møde i april så jeg håber virkelig at de finder ud af noget. jeg er spændt på hvad kommunen vil sige. så tiden kan kun gå for langsomt. jeg er også spændt på om jeg skal færdiggøre min STU her på ibos eller om de finder et sted som er så godt at jeg skal flytte med det samme. men alt kan ske. så lad os se hvad der sker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *