tristheden fylder meget lige nu.

så sidder jeg her ved tasterne igen. jeg mangler overskud og jeg føler mig meget trist lige nu. jeg har dumme tanker og har svært ved at overskue undervisningen som jeg sidder ved nu. jeg føler at jeg bare har lyst til at ligge mig ned på gulvet og skrige. fordi jeg føler mig så ulykkelig. jeg føler bare at det skal ud på en eller anden måde. det er virkelig ikke særlig rart. jeg ville ønske at der var nogen som kunne forstå mig på tutten. så at jeg kunne få det ud. jeg ved at hvis jeg tager fat i personalet så vil de med garanti sige at jeg skal dyrke noget motion. for de mener at det burde hjælpe. men det er jeg ikke enige om. for jeg føler ikke at jeg får mere overskud af at dyrke motion. men der er faktisk gode nyheder omkring den udtagelse som jeg skrev om i en tidligere blog. min sagsbehandler har fået en kopi som vi skal gennemgå på fredag. og det glæder jeg mig virkelig meget til. for så kan jeg få indsigt i hvad der står i den. så kan jeg også give en kopi til min psykiater så hun måske kan give nogen indspark hvis der er noget de har overset. jeg kan næsten ikke vente. tiden kan kun gå for langsomt til at det er fredag. jeg har faktisk også fået en indkaldes til et med med noget kommune på baggrund af denne udtagelse. jeg kan ikke huske helt hvilken dato de hade tænkt sig. men det for jeg forhåbenlig også svar på på fredag. så jeg skriver nok også en blog omkring det på fredag. ja se så endte denne blog jo også positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *