måske ingen kædedyne alligevel

for et par dage siden modtog jeg en dyne som min bostøtte har fået sendt mig. problemet er at det ikke var en kædedyne. men i stedet for en sanddyne. jeg ringet så til hende i dag og sagde at det var en sanddyne jeg havde fået og ikke en kædedyne. hun sagde så at det firma de havde bestilte fra ikke havde nogen kædedyner. og måske kunne den sanddyne som jeg havde fået måske kunne hjælpe mig. men hun ville have at vi skulle kigge på det i morgen hvor hun kommer. hun sagde også at hun lige ville ringe til nogen af de andre som havde noget med det at gøre. for at høre hvad der ellers kunne gøres. jeg er bare helt ude af den. fordi at jeg havde gledet mig så meget. til at kunne prøve en kædedyne. men måske kan sanddynen ikke hjælpe mig lige så meget som en kædedyne ville. det er det store spørgsmål. jeg håber virkelig at hun kan gøre noget. for jeg ville virkelig gerne have en kædedyne. men nu må vi se hvad der kommer til at ske. som sagt så kommer hun i morgen. så vi må se hvad der kommer til at ske det må tiden vise. jeg skal nok skrive et blogindlæg med hvad og hvordan det kommer til at gå i morgen. jeg håber på det bedste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *