ny sagsbehandler igen igen.

så er jeg atter tilbage med et nyt indlæg.

her i går fik jeg et opkald fra min nuværede sagsbehandler i jobcentret at hun ikke længere skulle være min sagsbehandler da hun stopper i kommunen. det magter jeg virkelig ikke.

jeg er bange for at den pause som jeg har fra jobcentret på grund alt det jeg kæmper med bliver taget fra mig. og at de igen kræver at jeg skal i gang med jobforløb igen. det stresser mig helt vildt. det som også går mig på er at jeg igen skal til at lære en ny sagsbehandler at kende igen. hende jeg har nu har jeg ikke engang haft i et år. og hende er jeg ved at føle mig tryg ved. det tager mig lang tid at skabe tillid til nye folk. så det gør det ikke ret meget bedre desværre.

men nu må vi se hvad der kommer til at ske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *