påskeferie og overskud

nu fik vi endelig påskeferie og det var virkelig dejligt. det er lige hvad jeg hade brug for. denne blog kommer lidt senere en jeg lige hade håbet på. derfor så kan jeg også  skrive hvad jeg har lavet her i ferien. her weekenden lige der hvor vi gik på ferie slappet jeg bare af. jeg var på instituttet den første del af ferien.

om tirsdagen drak jeg mig en kep i øret sammen med nogen venner. så det var nu meget dejligt. Jeg mærkede godt efter om jeg kunne rumme det. Og det kunne jeg. Jeg sov meget om onsdagen. men hen ad aftenen tog jeg hjem da jeg skulle mødes med en ven.
vi sad og rodet med computer så lidt ud på natten. men han skulle tidligt hjem.

om torsdagen slappet jeg lidt af om fredagen kan jeg ikke huske hvad jeg lavet der.
om lørdagen skulle jeg mødes med en af mine andre venner til om søndagen hvor vi bare sad og nørdet og snakket til langt ud på morgenen. hvor vi så sov nogen timer og bagefter skulle han hjem. og så sov jeg nogen timer da vi hade været længe oppe.

om søndagen tog jeg op på instituttet igen hvor jeg sad længe oppe da jeg hade sovet det meste af dagen. da der blev mandag sov jeg meget af dagen. så det var nu meget rart.

her tirsdag skulle vi starte igen. men for at slå en anden blog sammen med denne så har jeg haft mindre overskud her i ferien. fordi at tanken om at vi skulle starte igen. og det er ikke lige til at håndtere. selvom at man plejer at sige nyd nu din ferie. det vil jeg også prøve men det er svært når overskudet falder. jeg kunne bare mærke at jo tættere vi kommer på tirsdag jo mindre overskud får jeg. og det er jo ikke så godt. men sådan får jeg det næsten efter enhver ferie. og det er ikke så godt. for så kan jeg gå her og blive bange for at holde ferie fordi alle de følelser kommer så pludseligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *