hvorfor skal jeg ikke have det godt?

lige for tiden har jeg så mange følelser og stemmer som siger at jeg ikke må have det godt. når jeg så forkæler mig selv med fx noget mad eller andet ude fra byen. når jeg så har købt det så raser stemmer og tanker/følelser over at jeg har købt mad og de vil ikke have at jeg skal spise det. hvis jeg så gør det så bliver de sure. og så får jeg det virkelig skidt bagefter. og det har sat nogen tanker i gang om at jeg overhovedet skal spise eller købe noget til mig selv. jeg er bange for at jeg får det skidt af det. så det er bestemt ikke nemt. for nogen gange får vi lorte ædelse her på tutten. så det er ikke så godt. men sådan er det nogen gange. Det bare ikke særlig godt når det handler om mad for sådan noget kan vel udvikle sig til en spiseforstyrrelse. Og det skal det bestemt ikke. For jeg har hørt det er svært at komme tilbage og op igen. Jeg kunne forestille mig det er lige så svært som det er at komme op igen fra de psykiske problemer. Jeg håber at næste gang jeg køber noget til mig selv at jeg ikke får det alt for slemt. der er også et andet problem. jeg kan ikke mærke om jeg kan få sådan en dag eller ej. så næste gang jeg køber noget ved jeg ikke hvad det kan bringe med sig. desværre. så jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe det an for at undgå disse problemer i fremtiden. ikke nok med alt dette. her i onsdags skulle jeg snakke med min psykolog. men min telefon mindet mig ikke om at jeg hade en aftale. så den nået jeg ikke. hvilket jeg fik en mail fra hende om. den har jeg så svaret på. men endnu ikke hørt noget. det er virkelig noget pis. især at jeg har brug for at komme af med en hel masse. som jeg nok afligevel ikke når det kommer till stykket kan finde ord for. men sådan er det nogengange desværre. men håber snart jeg kan få fat i hende igen så jeg kan tale med hende om en ny tid igen. så må vi bare håbe at min telefon ikke går i kogs igen så den husker mig på det. sådan er det med teknik desværre. det er ikke altid pålideligt. men for det meste er det det heldigvis

3 Replies to “hvorfor skal jeg ikke have det godt?”

  1. Hej Ronnie

    Årh jeg kender alt for godt til det du beskriver, og det er som du siger ikke særlig rart. Jeg håber for dig, at du snart får en tid hos din psykolog, så du kan komme ud med noget at det du går med indeni, for det er ikke godt at gå med alle de ting alene. Og jeg håber med tiden at det bliver nemmere for dig at spise, for du og din krop kan ikke undvære maden. Jeg tænker på dig, og sender dig masser af gode tanker og varme kram og knus.

  2. Søde Ronski. Jeg synes ellers du har rigligt at slås med uden du behøver at have problemer med din mad. Jeg håber du snart høre fra din psykolog. Tænker på dig og kæmpe knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *