puha jeg bliver helt angst.

her i morgen kl 10 skal jeg til første gangs samtale med en psykiater fra Slagelse psykiatriteam. tankerne køre rundt og mylder alle vejne. jeg kan slet ikke følge med. jeg bliver bare så angt fordi at der skal stilles masser af spørgsmål. jeg ved slet ikke hvordan jeg skal håndtere det. jeg har bare lyst til bare at gemme mig væk. men det går bare ikke. for den slagt samtaler skal bare overstås. for den nye psykiater skal jo lære mig at kende. men jeg ville bare ønske at jeg ikke skulle i gennem alle de spørgsmål. for der er rigtig mange. det fandt jeg ud af da jeg skulle i gennem en eksterne psykiater i forbindelse med at Sorø kommune skulle finde et bosted til mig. jeg håber virkelig at jeg har mere overskud i morgen til at gennemføre samtalerne end jeg har nu. det hele virker bare så uoverskueligt. det er slet ikke til at rumme på nogen måde. jeg håber bare at det bliver nemmere at komme i gennem det end det er at tænke på det lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *