så er mødet overstået

så er jeg lige kommet i gennem det møde som jeg skrev om i min sidste blog. vi fik snakket om hvordan de kan hjælpe mig bedst muligt og hvad der skal ske i den kommende til. vi startet med at jeg fik læst min hadleplan op og godkendte den. derefter snakket vi om at de gerne så mig blive bedre til at komme op til morgen møderne. hvilket jeg sagde at det vil jeg rigtig gerne arbejde med. de spurgte mig hvordan jeg gik og hade det og om jeg var faldet til. hvilket jeg sagde ja til. vi blev også enige om at vi skulle have to samtaler om ugen og hvor jeg fik lov til at vælge hva dag det skulle være. jeg sagde at jeg gerne ville have det skulle være mandag og fredag hvilket de syntes lyder som en god ide. jeg blev også spurgt om jeg hade lyst til at gå i stemmehøregruppe hvilket jeg sagde nej til da jeg godt følte at jeg godt kunne håndtere dem lige for tiden.

det var vidt alt hvad jeg lige kunne huske.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *