så er vi kommet

en tre timers flyvetur. Lige nu står vi og venter på at kunne låne en bil. Det har vi gjort lidt over en time nu. Det er virkelig frustrerende for vi ved ikke hvor længe vi skal vente endnu. Jeg er godt nok træt efter en lang tur her ned. Så jeg glæder mig virkelig til at komme på hotellet så jeg kan sove nogen timer. Jeg kan godt mærke at det tager hårdt på mig at der er mange mennesker omkring mig konstant. Så det bliver dejligt at kunne få lidt ro på. nu da jeg har fået net så kan jeg skrive videre på min blog. efter en times kørsel fra lufthavnen og til hotellet skulle vi have vist vores værelser. jeg startet med at skulle sove sammen med to andre. men jeg sagde at jeg ikke kunne overskue det. så jeg fik lov til at skifte værelse. så nu sover jeg kun sammen med en anden. så det er bare dejligt. efter at vi har fået pakket ud og faldt lidt til var det på tide at få noget frokost. vi fandt en lille pizza bar hvor man kunne få lidt af hvert. jeg fik en pizza mens der var andre der fik noget pasta ret. på vejen tilbage til hotellet gik vi lige forbi et supermarked hvor vi købte lidt slik og andet godt. jeg købte bare en cola. nu sidder jeg så her på hotellet og har lige fået noget net til at køre. og nu tror jeg at det er på tide at få nogen timer. jeg var trods oppe siden kl 01 i nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *