så skriver jeg lidt her igen:)

det er lidt tid siden jeg sidst har skrevet herinde men nu er jeg tilbage. jeg vil skrive o hvordan jeg har det. da det har taget en helt anden drening. jeg kan bl.a andet nævne at jeg har været en tur på hospitalet og og at jeg har lavet meget selvskade. og dårlige tanker. og sådan. jeg vil prøve at være mere aktiv herinde på bloggen og selvfølgelig også med positive blogs. da det bestemt ikke skal være negative blogs. jeg vil også skrive lidt om teknik så det bliver en blandet blog site.  så det håber jeg falder i god jord hos dem der ude der læser med. selvom der ikke kommer som mange likes eller kommentar herinde. men sådan er det jo. nu ved i i hvert fald hvad der kommer til at ske erinde. smid endelig en kommentar hvis i har nogen forslag til hvad jeg skal skrive om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *