Lige for tiden

her i går inde jeg skulle i seng kunne jeg godt mærke at det ville bleve en svært nat. da jeg hade mange mange tanker og stemmer som gjorde at jeg ikke kunne sove med det samme jeg sad og skype noget af natten da jeg ellers ville få nogen dårlige tanker. lige for tiden sover jeg ikke så godt. Jeg ved ikke hvordan jeg skal håndtere dette. Jeg har snakket med min psykiater om hvordan jeg har det for tiden. Og hvad der er sket for tiden. Der er sket en del på det sidste. Som jeg også skrev i sidste blog så hade jeg været på hospitalet. Da jeg ikke hade så godt. Og kom til at gøre noget meget dumt. det der skete var at jeg selt ikke hade det så godt. det startet fedag aften hvor jeg godt kunne mærke at jeg ikke hade det som jeg plejer hen af natten fik jeg det være og være. lørdag morgen gik det helt galt jeg to alt min medicin som der var til den weekend. jeg fik snakket med nattevagten som sover der den nat og hun mener at det er bedst at vi ringer til vagtlængen og høre hvad der skal ske. efter en halv times tid kom nattevagten tilbage til mig og sagde at jeg skulle på huspitalet og kigges efter for at se om der er sket noget. det var der så ikke. efter nogen timer kom jeg tilbage til instituttet og skulle sove da jeg heller ikke og sove den nat. så jeg var pænt træt da jeg hade alt for mange stemmer og dumme tanker om natten. men nu er det heldigvis overstået nu. jeg håber ikke de bliver lige så slemt igen.

2 Replies to “Lige for tiden”

  1. Hej søde. Jeg er ked af at høre at du har det så dårligt. Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig meget mere og give dig ro. Kæmpe knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *