så fik jeg ansøgt on en kædevest

her i går kom min bostøtte. dette gør hun hver torsdag. hun skulle nemlig hjælpe mig med at få ansøgt om en kædevest. kædevesten vil hjælpe mig rigtig meget med at få ro på. uden at jeg absolut skal ligge mig under min kædedyne. for ellers falder jeg bare i søvn. og dette er på ingen måde en god ting. for ellers ender det bare med at jeg ikke kan sove om natten. udover det så kan jeg jo have kædevesten på alle steder. hvilket er en kæmpe fordel. eg håber rigtig meget på at jeg kan få den bevilget af aalbrog kommune. her i sidste uge prøvet jeg en venindes kuglevest. jeg syntes at den var god og have på. så jeg tør slet ikke tænke på hvad en kædevest så ville kunne gøre for mig. så jeg er rigtig spændt på om min ansøgning vil gå igennem men det må tiden jo vise om hvad der kommer til at ske. der er ikke andet for end at vente.

her lige om lidt. kommer min hjemmehjælp. de skal hjælpe mig med at få taget opvasken da det er noget som jeg selv ikke kan rumme selv at få gjort. desværre ligner mit køkken bare noget lort. dette stresser mig rigtig meget. så jeg glæder mig godt nok til at det kommer til at se nogenlunde ud igen. ellers har jeg ikke de store planer for i dag. tror bare at den står på ren afslapning. i morgen kommer min mor og min søster på besøg. så det skal nok blive hyggeligt. det er også i morgen at der er 24 timers le mans. hvilket er noget som jeg i den grad skal se. så det glæder jeg mig rigtig meget til. ellers har jeg ikke de store planer for weekenden.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *