tvangstankerne der bare tager til

dagen i dag er en af de hårde dage. jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv. tankerne køre bare rundt. stemmerne .skyggerne og dæmonerne er ikke meget bedre. jeg kan ikke rigtigt være i mig selv. for hvis jeg skal spise så skal jeg i bad bagefter bare for at tvangstankerne ligger sig. jeg syntes at det bare bliver værre og værre. til at starte med skulle jeg ikke vaske hænder ligeså meget. i dag skal jeg enten vaske hænder meget grundigt eller endda som skrevet før at jeg skal gå i bad for at føle at jeg bliver ren igen. dette går mig meget på. for det er jo ikke alle steder der er er muligt at tage et bad efter at jeg har spist. det der også går mig på er at jeg ikke rigtigt får hjælp til at håndtere tvangstankerne. der sagde min sygeplejske at vi først skulle have styr på mine stemmer. skygger og dæmoner først. dette virker bare så uoverskueligt. for der er jo ikke nogen tidshorisont på hvor lang tid dette vil tage. jeg ved bare ikke om jeg kan blive ved med at holde det her ud. for noget skal der snart ske. det er helt sikkert

nu vil jeg til at afslutte dette korte blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *