sådan gik forsamtalen til stemmehøringsgruppe

her i fredags var jeg til forsamtale i den stemmehøringsgruppe som jeg skal starte i hertil oktober. der var en psykolog og en sygeplejerske. de snakkede en masse om hvordan det ville komme til at forgå i gruppen. bl.andet så får man en række opgaver som man får som en form for strategi som man kan bruge til at håndtere stemmerne. de sagde også at jeg skal igennem et såkaldt stemmeinterview. som sådan som jeg forstår det så skal vi sidde og snakke om stemmerne. hvordan er de. hvordan påvirker de mig. hvor mange er der osv. hvad gør de ved mig. grunden til at jeg skal igennem det. er at så de bedre kan sætte sig i det og bedre kan hjælpe mig. de sagde også også at det nok godt kunne blive værre i starten da stemmerne ikke vil have at der snakkes om dem. og at de er truet på deres eksistens. det jeg er mest nervøs for er at jeg skal igennem det stemmeinterview. for der går vi i dybden med stemmerne. og jeg er meget bange for at hvordan de vil reagere. jeg er bange for at jeg ikke kan gennemføre det. for jeg er virkelig bange for at jeg at de vil straffe mig hvis jeg snakker om dem. ikke nok med det. så skal vi jo også samles i gruppen. hvor jeg skal sidde overfor andre som jeg ikke har mødt før. der skal jeg åbne mig op. og fortælle omkring mine stemmer. det er ikke noget jeg har prøvet før. det positive er at jeg ikke er alene. og at de andre har prøvet nogenlunde det samme som mig. jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå. jeg lover at jeg nok skal skrive et blogindlæg om hvordan det kommer til at gå. både med stemmeinterview. men også når jeg skal starte i gruppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *