de ændret ikke min diagnose

her i mandags var min distrikt sygeplejske og psykiater forbi hos mig til en samtale om hvordan det går. jeg blev bl.andet sat op i medicin. men det der fyldte mest var at jeg længe har ment at organisk hallucinose nok ikke passet helt på mig. vi snakkede frem og tilbage og til at starte med var hun faktisk også selv meget i tvivl om det enten var organisk hallucinose eller organisk skizofreni. da de træk som jeg har er meget ens i frohold til den organiske skizofreni. men da hun kom hjem og fik læste op på det fandt hun ud af at den organiske hallucinose stadig var den som bedst passet på mig da jeg er født for tidligt og de ting der skete under fødslen gjorde at det blev en organisk lidelse. men som hun sagde så var det meget små forskelle som gjorde at den fastholdte den. men som hun også siger. når det ligger så tæt af organiske skizofreni at behandlingen er den samme. jeg har det meget blandet med det. fordi at jeg føler med alt det jeg kæmper med ligner meget noget skizofreni. og når man skal forklare folk om min lidelse så kender de fleste skizofreni og ved ligesom hvad det er. men en organiske hallucinose er der ingen der rigtig kender. godt nok sagde min psykiater at en organisk hallucinose er en afart af skizofreni da jeg har mange af de samme træk og på den måde kan jeg forklare folk på den måde at det jeg har ligner meget skizofreni. og på den måde kan folk måske bedre forstå det jeg går rundt med. når jeg siger det sådan. som en der spurgte om jeg ønskede at have/få skizofreni. nej selvfølgelig gør jeg ikke det. selvom det jeg har minder jo rigtig meget om det. jeg kæmper med stemmerne. skyggerne. dæmonerne. og en del flere ting og det syntres jeg i den grad er rigeligt. jeg føler faktisk at jeg snart ikke kan kæmpe mere. men det skriver jeg nok i et senere blogindlæg her på bloggen.

jeg håber at dette blogindlæg gav et lille indblik i hvorfor jeg hellere ville have den ene diagnose frem for den anden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *