sidder stadig oppe.

lige nu kan jeg slet ikke sove selvom klokken er 04:10 deter mega nederen da jeg skal op om ganske få timer. jeg føler mig rastløs og ved slet ikke hvor jeg skal finde ro.der er alt for mange stemmer og tanker. jeg er bange for stemmerne fordi jeg ved de kan tilkalde nogen som kan komme og skade mig. og det kan jeg slet ikke rumme. jeg har bare lyst til at løbe langt væk og aldrig komme tilbage igen. måske hjælper det hvis jeg tager en ekstra pn. for den jeg o tidliger hjalp ikke som den skulle. jeg ved slet ikke hvordan jeg skal komme ud af det her. jeg har ingen at snakke med på denne tid. som jeg kan søge tryghed hos. nu vil jeg prøve at tage en pn mere og se om det hjælpe for hvis ikke det gør det så er jeg bange for jeg kommer til at gøre noget meget dumt og det må ikke ske igen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *