om mødet med kommunen

her kommer en lidt forsinket blog om mødet med sorø kommune. vi skulle snakke om hvordan det var gået mig siden sidste møde. til mødet var der min mor,  min kotinator, kontaktperson fra boafdeligen, socialrådgiver, vist nok en uu vejleder. og ham der stod for bevillingen af min STU. vi snakket bl.a om hvordan det var gået mig i undervisningen. der blev fortalt at på nogle områder var jeg blevet bedre og på andre kunne det godt blive bedre. fx var jeg ikke lige altid samarbejdsvillig i dansk timerne. men at jeg til gengæld hade klaret flere moduler i pc-kørekortet end krævet. vi snakket også om jeg kunne besidde et arbejde og de mente at lige nu kan jeg ikke da jeg har for mange psykiske problemer. og de sagde også at det nok vil være bedst med en pension. men på den anden side. som de også sagde så kunne det sagtens ændre sig. hvem ved. men lige nu ville det ikke gå. men da min mor spurgte om der kunne findes arbejde til mig med min kvalifikationer. sagde de overraskende nej. de mente ikke at jeg ville kunne finde et arbejde da jeg fx ikke kunne bruge xl men godt kunne det tekniske med en computer. og ikke var i stand til at kunne yde det samme vær dag. det var e lidt hårdt slag. men sådan er det vel. vi snakket også om det hade hjulpet efter at jeg var startet på medicin og det hade det. der blev også snakket om min selvskadende adfærd. de snakket om jeg skulle have mere psykolog behandling. og jeg skulle øes i medicin. de spurgte også om det hjalp med kugledynen. og det gjorde det helt bestemt. ellers snakket vi om alt mellem himmel og jord som jeg ikke helt kan huske da jeg ikke kunne rumme alle de ting. jo de sagde også at jeg skulle blive bedre til at sige når jeg hade det dårligt så de kunne hjælpe mig. jeg plejer eller bare at gemme mig væk. indtil jeg er klar igen. det var lidt om mødet med sorø kommune. så nu må vi se hvordan det går det næste par måneder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *