skal til min mandlige læge på onsdag

jeg glæder mig slet ikke til på onsdag. det er nemlig der at jeg skal til længen da jeg har nogen svimmelhedsture hvor jeg et halv sekund mister bevistheden. grunden til at jeg ikke glæder mig er at det er en mandlig længe som jeg har. jeg er på ingen måde tryg ved ham. lige nu kan jeg mærke at angsten er ret stor. jeg ved slet ikke lige hvor jeg skal gøre af mig selv. jeg har bare lyst til at aflyse aftalen og bare leve med det. men flere som jeg har snakkede med omkring det. de syntes at det er meget vigtigt at jeg kommer afsted og får tjekket op på hvad det kan være. det kan jo være noget farligt som vi ikke ved noget om. det er bare så svært at skulle være i det nu her. det værste er hvis jeg skal have taget blodprøver hvilket chancen er meget stor at jeg skal. det er jeg virkelig angst for. jeg føler mig som et dårligt menneske at jeg ikke bare kan gennemføre det uden at skulle være rigtig meget til besvær. det føler jeg nemlig at jeg er når jeg både skal have det der trylleplster på. grunde til det at jeg skal have det på er at jeg så ikke kan mærke smerten når jeg skal stikkes. hvorfor kan jeg ikke bare være ligesom alle de andre som kan gøre det uden trylleplaster. det skal sidde på op til en time før det virker. det er virkelig lang tid når man tænker på at det kun tager to minutter at blive stukket. uden de plaster kan jeg bare ikke gemmeføre det. men nu må vi se hvordan det kommer til at gå. eller andet sted ville jeg bare have at det skulle være i dag. så jeg kan få det overstået. men hvis min mor skal med så kan hun kun på onsdag da hun ellers er på arbejde.

jeg har sådan lyst til at undersøge om jeg ikke kan få en anden læge da jeg som tidligere har skrevet at jeg ikke er tryg ved ham. jeg vil hellere have en kvindelig læge. men det må jeg lige undersøge. andet er der jo ikke for.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *