jeg føler mig ensom til tider

klokken er 11:40 og jeg er lige stået op. lige nu sidder jeg bare ved computeren. jeg føler min bare rigtig meget ensom. men det burde jeg jo ikke. jeg har jo de mest fantaksike venner omkring mig. så jeg burde jo ikke have retten til at føle mig ensom. men lige i dag der gør jeg. jeg savner alt der er nogen som skriver til mig og spørge hvordan det går. og måske lytte til mig. jeg savner en ved min side. jeg ved godt at jeg er utaknemmelig. jeg prøver virkelig at se det med et positivt sind. jeg syntes bare at det virkelig er svært. jeg har været sammen med Venne fra søndag og til tirsdag. det var virkelig dejligt. og at de kun vil mig det bedste. og det sætter jeg virkelig pris på. lige nu ved jeg ikke bare hvor jeg skal gøre af mig selv. ensomheden fylder bare rigtig meget i mit sind. jeg ved bare ikke hvordan jeg lige skal gøre af mig selv. jeg har bare lyst til at gemme mig langt væk. jeg føler ikke at jeg er god nok. jeg føler at jeg er til besvær og at jeg er til en byrte for folk. jeg fortjener ikke alle de gode venner som kun vil mig det bedste. de fortjener langt bedre. jeg er ked af at jeg er så negativ. jeg vil bare så gerne være postitiv. men fuck det er svært. undskyld for mit negative indlæg som jeg vil til at afslutte nu her. igen undskyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *