skal ud og køre med en ven for første gang i en hel uge

i dag skal jeg ud til en ven da jeg skal med ham på job fra i nat mandag og helt til på fredag han er lastbilschauffør. og vi skal sove i lastbilen. på den ene sige glæder jeg mig meget. men på den anden side er jeg skide angst og nervøs for hvordan det ville komme til at gå. jeg kommer jo til at være langt hjemmefra. plus at jeg ikke har min kædedyne med. og det er meget meget længe siden at jeg bare har sovet med en sovepose. til at starte med havde jeg forsøgt at pakke med kæde dyne. men af en eller mærkelig grund så kunne den ikke være i tasken plus at den var alt for tung at bære rundt på. så jeg har lås en sovepose af naboen. som jeg så skal bruge i stedet.

en anden ting som jeg også tænker meget over er at vi skal jo spise i bilen. og der har jeg ikke bare lige mulighed for at få vasket hænder som jeg jo plejer at gøre efter at jeg har spist. jeg er meget spændt på hvordan det ville komme til at gå. jeg kæmper også en del med mine stemmer. skygger og dæmoner. jeg kan nemlig mærke at de helt sikker bliver en del af turen. jeg har taget en masse pn med til turen. og på den måde vil jeg forsøge at holde dem nede på den måde. men om det virker det må tiden jo vise. lige nu sidder jeg ved computeren og tænker på om jeg har fået pakket det hele. jeg ved ikke rigtigt om jeg skal tage min computer med. får jeg mon den brugt. eller om det er nok med min telefon og min iPad. jeg tror at det ender med at jeg tager den med. bare for at være sikker på at jeg har den hvis nu jeg vil bruge den. jeg kan heldigvis skrive blogindlæg både fra min telefon. men også min iPad. så på den måde skal det nok gå. jeg er meget spændt på om vi får en tur til tyskland. det håber jeg meget på at vi gør. bare for at kunne opleve noget andet en her i danmark.

jeg skal nok se om jeg ikke kan skrive et blogindlæg hver dag om hvad det går. og hvad vi har lavet.

jeg vil til at afslutte dette blogindlæg. da jeg lige vil lave noget mad inden jeg skal afsted mod thisted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *