Første dag med på job

I dag er jeg med min ven på job han er lastbilchauffør.vi stod meget op. uret ringet kl ti over fire i nat. da vi skulle meget tidligt afsted. Vi har været flere forskellige steder med trailere som vi skulle levere. Ellers er der ikke sket det store. Klokken er lige nu halv otte. Og vi er på vej mod den rasteplads hvor vi skal overnatte for natten. Vi kan forhåbentlig få god natsøvn i nat. Jeg er faktisk ikke så træt som jeg burde være. Men det kommer jo nok når vi først lander på den der rasteplads. Lige nu håber jeg bare at der er plads på den der rasteplads. Som vi skal være på i nat.

Okay der var desværre ikke plads. Så nu forsætter vi til Odense. Så håber jeg at der er plads til os der. Mine stemmer. Skygger og dæmoner har godt nok været aktive i dag. Men det er lykkedes mig at holde dem på afstand. Hvilket jeg syntes er lidt en sejr. Det syntes jeg ihvertfald.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *