snakken med min behandler

her i dag har jeg haft min behandler på besøg. snakken gik rigtig godt. jeg er inde i en rigtig god periode. vi snakkede om hvordan stemmerne har trykket sig lidt. og ellers bare hvordan det stod til. vi snakkede også om de svimmelanfald som jeg får en gang imellem. hun mente ikke at det var på grund af den medicin som jeg får. men at jeg skal ringe til egen læge igen for at blive udredt. desværre fylder angsten bare en del da jeg har meget lægeangst. min behandler sagde så også at de havde sådan en rådgivning som gerne kom ud og tage med mig hvis jeg har brug for at der er nogen som kan tage med mig hvis min mor ikke havde muligheden for at tage med. jeg er dog mest tryg ved min mor. så hvis jeg ender med at ringe til lægen igen så må det blive min mor som kan tage med mig hvis det bliver til noget. men nu må vi se hvad der kommer til at ske.

udover det så syntes jeg at det går rigtig godt. stemmerne er ikke så aktive som de kunne have været. så det er bare super dejligt. jeg har heller ikke lave så meget selvskade her den disse lange stykke tid. så det er bare super dejligt.

her på onsdag skal jeg snakke med min bostøtte da vi enten afslutte forløbet eller skære meget ned på bostøtten da vi de vilkår som min bostøtte er sat op omkring. ikke længere er nødvendige. så nu må vi se hvad der kommer til at ske.

nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *