status lige pt

som mange af jer ved så går det ikke super godt lige for tiden. jeg kæmper meget med mine stemmer. skygger og dæmoner. udover det så kæmper jeg også med en masse selvmordstanker. som jeg virkelig har lyst til at handle på. men ikke har gjort det endnu. lige for tiden bliver jeg ringet op hver dag af psykiatrien for at høre hvordan jeg har det. dette syntes at jeg er meget trygt. det giver en smule ro inden i. det er dejligt at der bliver taget hånd om mig på den måde. der er allerede blevet ringet ud på den psykiatriske skadestue for at varsle dem om at jeg måske ringer derud udenfor den almenlige åbningstid. jeg har ikke ringet derud endnu. men det er noget som jeg måske godt kunne finde på hvis det virkelig brændte på. vi går desvære den vej. jeg syntes ikke at det er blevet bedre her på det sidste. jeg kæmper alt hvad jeg overhovedet kan for ikke at handle på alt det som stemmerne siger. for de siger nemlig en helt masse lort. blandt andet at jeg skal tage en overdosis eller skade mig selv. jeg har desvære for nogen år tilbage taget en overdosis. det var vidst inde på blindeinstituttet at det skete. jeg siger bare stakkels den vikar som var på nattevagt den dag. hun blev helt forvirret og vidste ikke hvor hun skulle gøre af sig selv. det var ikke noget som hun havde prøvet før. jeg husker ikke så meget fra dengang. andet end jeg har fået fortalt at der blev ringet 112. fordi at de ikke vidste hvor meget jeg havde taget.

stemmerne vil rigtig gerne have at den gentager sig. bare hvor det virker bedre denne gang. det er meget svært ikke at lytte til dem. især Stacey. hun er nok det værste stemme som jeg har.. hun er også en ny stemme. hun virker ikke så gammel. hun er heller ikke ret høj. også har hun en meget lys stemme. hun er nem at genkende når hun snakker. desværre er hun bare ikke særlig sød på nogen måde. hun kan bestemt ikke lide at man snakker eller skriver om hende. så bliver hun rigtig sur. og er endnu mere på naverne. dette er på ingen måde til at holde ud. jeg kan ikke love at jeg ikke gør som hun siger at jeg skal. bare for at slippe for hendes magt for når hun først har magten. så er det ligesom at være i helvede. det er ikke til at komme ud af igen. hun er rigtig strid ved mig i dag.

her lidt senere skal min mor og jeg i ikea. dette er noget som jeg glæder mig til. men samtidig er det også er noget som jeg er meget spændt på hvordan det kommer til at gå hvis der er mange mennesker. jeg har svært ved at høre hvad folk siger når stemmerne råber som de gør. men lad os se på med et positivt syn. vi håber at det kommer til at gå godt. jeg skal nok skrive et nyt blogindlæg når jeg kommer hjem igen. her om lidt kommer min hjemmehjælp og gør rent her i min lejlighed. dette er noget som jeg har det lidt svært ved. dels fordi at der kommer nye hele tiden. men også fordi at det larmer en del når de skal gøre rent. jeg har ligesom ikke andre steder at jeg kan gå hen imens at de gør rent. men sådan er det. det er godt at det kun er hver 14 dag at de gør rent. så det er lige til at holde ud. nu vil jeg til at afslutte dette blogindlæg da jeg ikke ønsker at de skal se min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *