hvad skal mon jeg skrive om?

i dag er det torsdag klokken er ca 14:30 og jeg sidder bare her ved min computer. jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg har det. tankerne køre rundt. stemmerne larmer og jeg føler mig trist. jeg havde min bostøtte og behandler på besøg i går. det var noget af en hård omgang må jeg nok sige. vi var ikke helt enig om tingene. men det er der ikke noget nyt i. hun vil meget gerne have mig til at se det positive i det hele og fokusere på de ting som jeg godt kunne og er god til. dette kan jeg godt følge min behandler i. men det er bare skide svært når stemmerne larmer og det hele ramler ned i hovedet på mig. hun får det bare til at lyde stå let men det er det bare ikke. jeg syntes faktisk at det er skide svært. når det hele bare vælter. vi snakker også om indlæggelse. til mente hun at det nok ikke gav så meget mening at jeg blev indlagt da de alligevel bare ville ringe til hende og spørge hvad de skulle stille op med mig. som hun sagde så kunne jeg ligeså godt blive herhjemme. dette er jeg bare slet ikke tryg ved. for når stemmerne larmer og selvsmodstankerne køre bare derudaf så føler jeg mig bare slet ikke tryg ved at være herhjemme. men det finder de nok ud af den dag at jeg ikke er her mere hvis det bliver for meget. jeg føler ikke at de tager mig alvorligt. det eneste positivt er at jeg skal til samtale med min psykiater her d 22. da de gerne ville kunne hjælpe mig på en bedre måde end hvad de gør lige nu. jeg kan godt se hvor de vil hen med at jeg skal være mere positiv og fokusere på alle de gode ting som jeg kan og er god til. de syntes at jeg er alt for negativ som sagt. jeg fik til opgave til næste gang at jeg skal finde ud af hvad jeg er god til. som hun sagde så skal vi prøve at se på de positive ting fremadrettet. jeg vil gøre hvad jeg kan. men nemt bliver det ikke. men nu må vi se hvad der sker.

jeg skal nok melde tilbage når jeg har fået deres udtagelse. så må vi se om jeg har forstået deres hentydninger rigtigt. det kan jo være at jeg har misforstået noget. der skete meget den dag. men jeg skal nok skrive et nyt blogindlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *