stemmer indtager drømmene

her på det sidste har jeg virkelig sovet dårligt da når jeg endelig sover så indtager stemmerne mine drømme. og så er det ikke længere sjovt. det der sker når de gør det er at de siger hvad jeg skal gøre og hvornår jeg skal gøre det. de kan fx sige at jeg skal lave selvskade og så når jeg vågner næste morgen så har jeg lavet selvskade i savne. plus at jeg har det meget dårligt næste dag. lige for tiden er stemmerne håre ved mig. de kan virkelig gøre mig træt. men de kan også gøre sådan at jeg slet ikke kan sovet. de forstyrre mig også når jeg skal spise. de kan fx sige hvad der kan være i maden og at maden kan være levene. det er virkelig ikke rart. de kan gøre så jeg slet ikke kan spise. det har de gjort her i dag. jeg har hverken spist morgenmad eller frokost. og jeg er slet ikke sulten. det er ikke så godt. men nu er jeg blevet øde i medicin igen så vi må se om det kan hjælpe mig. det kan man jo håbe. for jeg ved ikke ellers hvad der snart er at gøre. jeg har overvejet indlæggelse i sidste ende. der er ikke så mange der kan forstår mig. men dem der forstår mig de gør det virkelig også og det er jeg glad for. lige nu ville jeg ønske at jeg ingen stemmer eller andet nederen hade. hvorfor skal det lige ramme mig. hvad har jeg lige gjort? dumme verden som skal betemme at jeg skal have alt muligt lort. dumme sydom den skal bare skride. og det ville jeg ønske den gjorde. men det gør den bestemt ikke. det er lige omvent. det er virkelig nederen. men jeg er glad for dem som støtter mig. de hjælper mig så meget. blev endelig ved med det. men tilbage til hovede emnet jeg har ikke fortalt min psykiater om det med drømmene og at jeg godt kan have problemer med at spise pga stemmerne. men jeg overvejer at sende en mail til hende om det. det tror jeg vil gøre. jeg håber også at jeg kan sove i nat på den gode måde og ikke at stemmerne vil overtage det hele. lige nu har vi også teater project og det er stemmerne heller ikke glade for. de kan virkelig få mig til at glemme alting fordi de er i baggrunden heletiden. jeg ville bare ønske at de bare ville skride bare i de her uger mens vi har teater. men vi må se hvordan det går. jeg skal nok holde jer opdateret om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *